Coopr genomineerd voor Europese PR prijs

Blog
Opinie
Jody Koehler
11-11-2011


Zoals je wellicht nog weet hebben wij ons in oktober ingeschreven voor de European Excellence Award 2011, één van de grotere Europese PR prijzen voor bureaus. Uit alle categorieën, in totaal 58, besloten wij om de strijd aan te gaan in één categorie: 'Newcomer Agency of the Year'. En vandaag kregen we het goede nieuws: we zitten bij de laatste vijf in deze categorie!! Een prestatie waar wij ontzettend trots op zijn. En dan nu nog winnen natuurlijk, want zo zijn we dan weer wel!

De genomineerden

Naast Coopr zijn er nog 4 Europese bureaus genomineerd. Hieronder een korte toelichting op wat voor werk zij doen.

Chapter Four Communications ConsultingChapter 4 is een PR bureau in Oostenrijk, gestart in 2010. Het bureau is een onderdeel van het grote PR bureau Burston Marsteller en focust zich op het bouwen van media relaties, PR strategie en financiële PR.

PromoqubePromoqube is een bureau in Turkije waarbij de focus van hun advies ligt op het gebied van social media, community opbouwen en marketing.

Story FountainStory Founain is een Nederlands bureau dat organisaties helpt met het vertellen van het verhaal. Door in gesprek te gaan met medewerkers, klanten en leveranciers gaan ze op zoek naar het verhaal en hoe dit beter de communiceren naar de buitenwereld.

Trigger OsloTrigger Oslo is een Noors PR bureau, opgericht in 2010. In Noorwegen adviseren ze hun klanten op het gebied van PR, communicatie en marketing.

And the winner is...

Zoals je leest ligt de kracht van elk bureau op een iets ander gebied. Het wordt dus nog spannend wie er met de award vandoor gaat. Op donderdag 8 december is de uitreiking in de Beurs van Berlage in Amsterdam. En uiteraard zijn wij daar bij! We houden je op de hoogte en hopen op een prachtige afsluiting van 2011.

- UPDATE 9/12 - Jammer, we hebben niet gewonnen :-( Het geweldige bureau Trigger Oslo ging er met de prijs vandoor. En misschien ook wel terecht. Maar wat zijn we trots op de nominatie! En dat gevoel blijft.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief