Coopr start samen met Erasmus Universiteit tweede editie Coopr Academy!

Blog
Coopr Nieuws
Shelly Delwel
08-02-2017
Het is alweer een jaar geleden dat wij Coopr Academy in het leven hebben geroepen en met trots mag ik aankondigen dat de tweede editie in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam van start gaat!

Officiële aantekening op diplomaVorige editie was een doorslaand succes, wat ertoe heeft geleid dat de internationale studenten dit jaar een officiële aantekening voor succesvolle deelname aan het Practical Honours Programme op hun BA- of MA-diploma van EUR krijgen. Iets om trots op te zijn! Na een goede evaluatie met studenten hebben wij het programma aangescherpt, waarbij wij enkele veranderingen hebben doorgevoerd. Het uitgangspunt blijft echter hetzelfde: een brug slaan tussen praktijk en theorie op het gebied van PR en content marketing.

Praktijk case
Tijdens acht interactieve sessies van 3 uur willen wij de studenten aan de hand van het  Coopr Model wegwijs maken in het PR-vak. Dit jaar gaan de studenten aan de slag met een echte case voor onze klant Warsteiner, welke student houdt er immers niet van bier;)? In de laatste sessie van het programma mogen zij hun geïntegreerde PR-voorstel aan een vakjury bestaande uit marcom-professionals pitchen.  

Meer dan 40 aanmeldingenHet animo voor deelname was dit jaar nog hoger dan vorig jaar. Meer dan veertig studenten hebben gesolliciteerd voor een plekje bij Coopr Academy. Als bureau vinden wij het belangrijk om grensoverschrijdend te zijn en dat waren de sollicitatierondes in de letterlijke zin van het woord. Zo werd er vanuit Maleisië, Indonesië en zelfs vanuit Australië om 2.00 uur 's nachts gesolliciteerd via Skype om kans te maken op een plekje bij de Coopr Academy. Super leuk om het enthousiasme van de studenten te zien!

Na een zorgvuldige selectie hebben wij ook dit jaar weer 12 leuke studenten gevonden -uit Duitsland, Amerika, Rusland, Italië, Litouwen en Rusland- die eager zijn om meer over het vak te leren. 

Wij (heel Coopr uiteraard, maar het Coopr Academy Team - Jody, Marcel en ik in het bijzonder) hebben er weer heel veel zin in en kijken uit naar de tweede editie!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief