Europees mobiliteitsplatform Bolt start in Nederland

Europees mobiliteitsplatform Bolt rolt uit in Nederland! Bolt, een app die personenvervoer op aanvraag biedt, is vastbesloten om ook in Nederland het vervoer makkelijker, sneller en betrouwbaarder te maken. De dienst biedt daarbij een beter tarief voor zowel chauffeurs als klanten. Na de introductie in Amsterdam en Haarlem is Bolt sindsdien uitgebreid naar ‘t Gooi, Almere, Rotterdam en Den Haag.
Doelstelling
Bolt introduceren en uitrollen op de Nederlandse markt middels PR, met als doel de merkbekendheid te vergroten en een chauffeur- en klantenbestand op te bouwen.
Inzicht
Doordat Bolt efficiënt opereert en zijn chauffeurs tot 50 procent minder commissie aanrekent ten opzichte van de concurrentie, krijgen zowel chauffeurs als passagiers een betere deal.
Aanpak en resultaat
De introductie van Bolt in Nederland ging gepaard met persberichten en een exclusief interview met de CEO van Bolt, de Estlandse Markus Villig, in het Financieele Dagblad. Hier volgden meerdere mooie publicaties uit voort in onder andere het Algemeen Dagblad, het Parool, de Telegraaf en Quote. Door mediarelaties warm te houden via nieuwsupdates, koffiedates en aanvullende interviews met de Nederlandse Country Manager bleef Bolt top of mind bij media. Bolt heeft het servicegebied daarmee binnen 8 maanden kunnen uitbreiden naar vier aanvullende steden.

Naast het meermaals behalen van landelijk nieuws en het geven van meerdere interviews, is Bolt’s Country Manager in Nederland ook te gast geweest bij BNR Nieuwsradio en liggen er warme lijntjes met vakmedia zoals Taxipro.