Coopr Blog
De scherpe tong van Coopr.

Denise-Umlaut_blog-overzicht
Denise Cremers en Coopr starten Umlaut

Denise Cremers en Coopr starten per 1 mei 2019 een nieuw bedrijf: Umlaut. Denise vormt de directie van het bedrijf. Umlaut biedt voor de problemen waar opdrachtgevers geregeld mee te kampen hebben twee oplossingen: Umlaut In-house Pro’s en Umlaut Collective.

adidas_blog
adidas kiest voor Coopr

We hebben heel tof nieuws. We mogen nu communiceren dat we voor een van de tofste merken mogen werken: adidas! We gaan het sportmerk ondersteunen bij het uitrollen van PR- en communicatie-activiteiten in Nederland.

Coopr-Academy-2019-groot
Vierde editie Coopr Academy van start

Social media ain’t going nowhere in 2019. Influencer marketing is here to stay. Maar het zal verder evolueren en nog belangrijker worden. Hoe kan jij er nu voor zorgen dat je up-to-date blijft met de laatste trends?

overzicht_beeld
Wat je moet weten over Coopr voordat je bij ons solliciteert 

Leuk dat je op onze vacaturepagina terechtgekomen bent. Er staan hier vrijwel altijd enige vacatures online. Maar of dit nu precies de baan is die er nu is, is altijd de vraag. We zijn bij Coopr voortdurend bezig om te kijken of we onze grenzen kunnen verleggen. Soms is dat door het mandaat dat wij bij klanten hebben iets op te rekken…

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!